| Regujte se na ova 2 foruma please!!!! | |
|
+3~~aShLeY !wAnA~~ ~*KiKkY_aDm!n*~ *maite* 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Ned Avg 31, 2008 8:55 am | |
| Ne ne! Netje znati da smo mi!! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Ned Avg 31, 2008 9:05 am | |
| Ja znam isto da hakujem...imam swachiji ip na owom forumu!!! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Ned Avg 31, 2008 9:06 am | |
| A i imam neshto za prawljenje logo-a Zowe se AAA logo | |
|
| |
~~aShLeY !wAnA~~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 124 Godina : 28 Lokacija : Sa Dul i Uckerom!!! Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Ned Avg 31, 2008 11:50 am | |
| Nova adresa foruma o Rbd je http://rbd6.forummotion.com. Molim vas se regujte. Imamo jako mlao članova, želimo da povratimo stari broj članova ali i da ga povećamo. Treba da pokažemo hakerima da Rbd ima puno fanova. Ne morate biti redovni ali ponekad dođite i ostavite nekoliko postova. Pls!!!! | |
|
| |
~G!LlE~&~TeTe~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 90 Lokacija : *Siempre*con*RBD* Omiljeni chlan RBD-a : Maite O wama : Pa ja sam dobra,simpaticna,slatka,rodena sa14.01.1997,obozavam ovaj forum,RBD,Los Serrano,Santosa & Lupitu iz Rebeldea... i tako.....Mislim da je to sve sto ja znam o sebi!!!!!!!!KI$$=] Ikonica : Datum upisa : 29.09.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Čet Okt 09, 2008 2:35 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Pet Okt 10, 2008 5:10 am | |
| Regowana sam i redowna! | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Pet Okt 10, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Sub Okt 11, 2008 2:37 pm | |
| ja sam regowana jos odawwwnooooooooo na maite forumu i admin sam a onaj drugi je moj 4um ali je nazalost hakowan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! Sub Okt 11, 2008 4:44 pm | |
| Shteta amix... Zao mi je... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Regujte se na ova 2 foruma please!!!! | |
| |
|
| |
| Regujte se na ova 2 foruma please!!!! | |
|