| Pitanje u vezi foruma......... | |
|
+2~*KiKkY_aDm!n*~ ~~aShLeY !wAnA~~ 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
~~aShLeY !wAnA~~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 124 Godina : 28 Lokacija : Sa Dul i Uckerom!!! Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Pitanje u vezi foruma......... Ned Avg 31, 2008 8:25 am | |
| Kako da napravim fan clubs, kako da promenim boju nika, kako da postavim quick replay, i kako da namestim opciju za ikonice i ono "koliko voliš rbd"? Jel može neko da mi odgovori na ova pitanja? | |
|
| |
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Ned Avg 31, 2008 9:11 am | |
| Ja znam samo za quick replay... Idesh na panel, pa u generalno i idesh u poruke i e-mailowi... Tako namestish za quick replay! | |
|
| |
~G!LlE~&~TeTe~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 90 Lokacija : *Siempre*con*RBD* Omiljeni chlan RBD-a : Maite O wama : Pa ja sam dobra,simpaticna,slatka,rodena sa14.01.1997,obozavam ovaj forum,RBD,Los Serrano,Santosa & Lupitu iz Rebeldea... i tako.....Mislim da je to sve sto ja znam o sebi!!!!!!!!KI$$=] Ikonica : Datum upisa : 29.09.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Čet Okt 23, 2008 3:43 am | |
| | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Pet Okt 24, 2008 1:26 pm | |
| gracias amiga i ja sam dodala neshto od toga na moj forum | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Pet Okt 24, 2008 2:04 pm | |
| Eto, Doro, swima si nam pomogla! | |
|
| |
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Pet Okt 24, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
*~Jovanchica & Anny~* ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 13 Godina : 29 Omiljeni chlan RBD-a : Anahi,narawno O wama : ja sam cool,opichena,oboozawam forume..kiss Datum upisa : 24.10.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Pet Okt 24, 2008 2:57 pm | |
| e hwala!i meni si pomogla | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Pet Okt 24, 2008 4:05 pm | |
| E onda je bolje da owo ostane otkljuchano! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Sub Okt 25, 2008 12:26 am | |
| | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Sub Okt 25, 2008 11:52 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... Ned Okt 26, 2008 12:06 pm | |
| owo neka bude otkljucano ali kada ga zakljucas nemoj ga stawljati u kantu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanje u vezi foruma......... | |
| |
|
| |
| Pitanje u vezi foruma......... | |
|