~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Prawila Foruma! Pet Avg 15, 2008 3:43 pm | |
| 1.Nema wredjanja chlanowa! 2.Ne smu se reklamirati drugi 4umi ispod 50 postowa! 3.Swaki chlan mora imati avatar, a pozeljan je i potpis mada nije obawezan! 4.Ne otwarajte nowe teme koje wetj postoje! 5.Nemojte spamowati! 6.Nema wredjanja were! Za swako prekrsheno prawilo dobija se upozorenje, a zatim ban!Hwala | |
|
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Prawila Foruma! Čet Avg 21, 2008 5:26 am | |
| Nowo prawilo: 7.Nema komentarisanja u galeriji! | |
|
| Naslov: Re: Prawila Foruma! Ned Avg 31, 2008 2:52 pm | |
| 8.Molim was nemojte pisati post za postom kad to nije potrebno!
Poslednji izmenio ~*KiKkY_aDm!n*~ dana Pon Sep 15, 2008 3:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| Naslov: Re: Prawila Foruma! Pet Sep 12, 2008 6:39 am | |
| 9.Zabranjeno je u jednom postu pisati SAMO smajlije! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Prawila Foruma! | |
| |
|