~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: RBD U CRNOJ GORI!!!!!!! Pet Okt 31, 2008 7:21 am | |
| Swe was molim da potpisete owu peticiju!!!!! i mi zelimo da widimo Rbd...sirite je dalje,mozda uspijemo !!! samo morate stawiti ime i nista wise i onaj kod i ako zelite komentar!!! Hwala swima!!!! http://www.gopetition.com/online/21772.html | |
|
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!!!! Pet Okt 31, 2008 7:21 am | |
| ajde molim was...kak0 malo potpisa ima,,.. | |
|
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!!!! Pet Okt 31, 2008 8:22 am | |
| ja sam iz crne gore i sigurno cu potpisati | |
|
| Naslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!!!! Sub Nov 08, 2008 2:20 am | |
| wazi amix,.....gracias..ali kad niko drugi ne potpisuje nece ni doci! | |
|
mia budv Gost
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!!!! | |
| |
|