Y SOY REBELDE!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Y SOY REBELDE!

Porque NO eres como los demas, tu ERES...REBELDE!

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

RBD U CRNOJ GORI!!!!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
~DULCE~FOREVER~
♥Rbd fan♥
♥Rbd fan♥
~DULCE~FOREVER~

Broj poruka : 143
Godina : 28
Omiljeni chlan RBD-a : Dulce!
O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!!
Ikonica : RBD U CRNOJ GORI!!!! 300a1z7
Datum upisa : 29.08.2008

RBD U CRNOJ GORI!!!! Empty
PočaljiNaslov: RBD U CRNOJ GORI!!!!   RBD U CRNOJ GORI!!!! EmptyUto Sep 09, 2008 12:10 pm

Swe was molim da potpisete owu peticiju!!!!!
i mi zelimo da widimo Rbd...sirite je dalje,mozda uspijemo Wink !!!
samo morate stawiti ime i nista wise i onaj kod i ako zelite komentar!!!
Hwala swima!!!!
http://www.gopetition.com/online/21772.html
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rbd6.forummotion.com
~*Annie the Queen*~
♥Moderator♥
♥Moderator♥
~*Annie the Queen*~

Broj poruka : 661
Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma
O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu!
Ikonica : RBD U CRNOJ GORI!!!! 289zv9l
Datum upisa : 17.08.2008

PočaljiNaslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!   RBD U CRNOJ GORI!!!! EmptyUto Sep 09, 2008 12:16 pm

Necemo rbd u crnoj gori nego u srbiji!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://rbd-forever-best.forumotion.net
ketty -
Gost

PočaljiNaslov: hello   RBD U CRNOJ GORI!!!! EmptyPon Dec 15, 2008 8:04 am

mozda ti neces ali mi iz crne gore hocemo.pa rbd su vec bili kod vas i sad ce u decembru opet,jel hoces sa njima da zivis......mislim da je fer da i kod nas dodju.hocemo rbd u crnoj gori a ne u srbiji...
zar samo da dodju kod vas u srbiju,pa ima i u crnoj gori rbd fanova i to mnogo,i svi bismo mi htjeli da dodju i ovamo..ti glupa srpkinjo,bolje da zacepis usta,rbd su vec bili kod vas,pa ce i kod nas..
sta,vi u srbiji mislite da ste kao vi najveciii fanovi rbd,e pa niste, glupani................ liz... lupaj sine!
ali dobro ipak nisu svi srbi debili,ja to samo kazem za ove koji pricaju svasta za crnu goru i o dolasku rbd u crnu goru....
p.s potpisite peticiju iznad,mmmmmmmooooliiiim vvvaaasssssss RBD U CRNOJ GORI!!!! 52243 RBD U CRNOJ GORI!!!! 59757 gracie
Nazad na vrh Ići dole
~Dulce~4ever~
♥Nowi chlan♥
♥Nowi chlan♥
~Dulce~4ever~

Broj poruka : 43
Godina : 32
Omiljeni chlan RBD-a : svi su mi dragi...al nekako najvise Dul & Ucker
Datum upisa : 03.11.2008

PočaljiNaslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!   RBD U CRNOJ GORI!!!! EmptyPon Dec 15, 2008 3:30 pm

Posto su kod nas jednom bili...i evo vec za koji dan opet dolaze...ja cu da potpisem...!!!
Nazad na vrh Ići dole
~*KiKkY_aDm!n*~
♥Glawna Adminka♥
♥Glawna Adminka♥
~*KiKkY_aDm!n*~

Broj poruka : 1834
Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi
O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo...
Ikonica : RBD U CRNOJ GORI!!!! Htv9lt
Datum upisa : 15.08.2008

PočaljiNaslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!   RBD U CRNOJ GORI!!!! EmptyPet Dec 19, 2008 7:55 am

Anja, ne budi kuchka..
Potpisala sam
Nazad na vrh Ići dole
http://buntownici.forumsr.net
mia-barb
Gost

PočaljiNaslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!   RBD U CRNOJ GORI!!!! EmptyPon Apr 13, 2009 11:37 am

ja sam je potpisala 26 puta i postoji jos jedna peticija nju sam potisala 30-ak puta i ja sam iz cg tacnije iz budve ketty ima oko 1000 i nesto potpisa i mislim da ce doci,vidimo se na koncertu i javi mi ako budes znala na koji aerodrom dolaze da ih cekamo Very Happy RBD U CRNOJ GORI!!!! 113624 RBD U CRNOJ GORI!!!! 47989 besso de RBD U CRNOJ GORI!!!! 113624 :kiss:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: RBD U CRNOJ GORI!!!!   RBD U CRNOJ GORI!!!! Empty

Nazad na vrh Ići dole

RBD U CRNOJ GORI!!!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» RBD U CRNOJ GORI!!!!!!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu