| Pollito vs Giovanni Mendez | |
|
+5Bustamante Pollito!~!Anahi Nacka**RBD girl**Dulce ~*AnNie*~ ~*KiKkY_aDm!n*~ 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Pollito vs Giovanni Mendez Ned Avg 17, 2008 6:22 am | |
| Koji je bolji? Pollito ili Giovanni? | |
|
| |
~*AnNie*~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 87 Godina : 31 Lokacija : Con Anahi en Mexico Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Ned Avg 17, 2008 9:38 am | |
| Otkachen je i priwatno a i u seriji, tako da se ne mogu odluchiti! | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Ned Avg 17, 2008 10:08 am | |
| - ~*AnNie*~ ::
- Otkachen je i priwatno a i u seriji, tako da se ne mogu odluchiti!
| |
|
| |
Nacka**RBD girl**Dulce ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 33 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Avg 21, 2008 4:47 am | |
| Ja misim da je cool i priwatno kao i u seriji! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Avg 21, 2008 5:08 am | |
| Da... Ja obozawam obojicu! | |
|
| |
Pollito!~!Anahi ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 13 Lokacija : http://rbd-forever-best.forumotion.net Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Avg 21, 2008 2:39 pm | |
| U seriji narawno....U stvarnosti je pederchina i nesvidja mi se nimalo...pogotovo shto sam ja mushko | |
|
| |
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Avg 21, 2008 2:58 pm | |
| E pa...Ja nemam nishta protiw pedera... | |
|
| |
Bustamante ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 139 Godina : 32 Lokacija : Tivat Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Pet Avg 22, 2008 6:15 am | |
| - Pollito!~!Anahi ::
- U seriji narawno....U stvarnosti je pederchina i nesvidja mi se nimalo...pogotovo shto sam ja mushko
u pravu si ima muza ............... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Pet Avg 22, 2008 6:43 am | |
| Pa shta?! To je njegow ziwot ima prawo! | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
Broj poruka : 371 Godina : 30 Lokacija : *Sa TrEnDy DaLeKo* Omiljeni chlan RBD-a : 3 osobe prosto obozavam:MAITE,DULCE I PONCHO A NARAVNO TU JE I NAJBOLJA TRAUMA TRENDY!!! Ikonica : Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Sre Avg 27, 2008 4:21 pm | |
| Oboje...mada sam cula da su clanovi rekli da je isti djovani uvek ima smisla za humor...i uvek zasmejava...!!! Omiljeni mi je muski clan! | |
|
| |
Bustamante ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 139 Godina : 32 Lokacija : Tivat Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Pon Sep 01, 2008 5:21 am | |
| Ma on je peder...........netreba trositi reci na takve osobe..............i bas lici na onog pravog pedera........mogao bi i sa majmunom da se smuva.....posto lici na majmuna....... | |
|
| |
^Ma[S]a^AnNy^ ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 48 Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Sep 25, 2008 8:23 am | |
| nije mi jasno protiw swakog clana imas nesto....osim za uckera....msm stawrno jel ti wolis samo uckera ili cijelu grupu........ a sto se tice djowani/pollito pa obojica........obadwoje su extra stwarno...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Sep 25, 2008 10:29 am | |
| Slazem se... Za swakog ima neku falinku! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Sep 25, 2008 12:16 pm | |
| Ne bi da spamujem! Ali apsolutno ste u prawu...Smeta mu welichina rbd-a..onda mrzi djowanija tj.pollita zato shto je peder....onda mrzi anahi zbog mije.... Pa mislim.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Čet Sep 25, 2008 12:36 pm | |
| To su dwa razlichita sweta! Ali netjemo wishe da spamujemo! | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez Pet Okt 03, 2008 7:57 am | |
| Otkachen je i priwatno a i u seriji, tako da se ne mogu odluchiti! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pollito vs Giovanni Mendez | |
| |
|
| |
| Pollito vs Giovanni Mendez | |
|