| Shta mislite o traumici Herroni? | |
|
+3Nacka**RBD girl**Dulce ~*AnNie*~ ~*KiKkY_aDm!n*~ 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Shta mislite o traumici Herroni? Ned Avg 17, 2008 5:32 am | |
| Shta mislite o May & Ponchu? | |
|
| |
~*AnNie*~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 87 Godina : 31 Lokacija : Con Anahi en Mexico Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Ned Avg 17, 2008 5:36 am | |
| Nisu nikakaw par! Ona mi izgleda dosta starije od njega! | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Ned Avg 17, 2008 5:48 am | |
| Da, uprawu si... Totalno su razlichiti... | |
|
| |
Nacka**RBD girl**Dulce ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 33 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Pet Avg 22, 2008 5:19 am | |
| Njih dwoje su dwe razlicite strane! | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Pet Avg 22, 2008 7:05 am | |
| Bash, bash nisu jedno za drugo... | |
|
| |
~~Mai y Poncho~~ ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 15 Omiljeni chlan RBD-a : AnAhI... O wama : Hm...Ja sam Lana...bla bla...obozavam Anny,barken,herroni,los a,,,volim Vanessu Hudgens i tako...To je ukrako o meni...byeeeee... Ikonica : Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Uto Okt 21, 2008 11:28 am | |
| DA MI NISTE DIRALI HERRONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI SU NAJBOLJI PAR NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Uto Okt 21, 2008 11:32 am | |
| Heheh Pa onako, sweet su! Promenila sam mishljenje! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Uto Okt 21, 2008 3:37 pm | |
| | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? Uto Okt 21, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
~~aShLeY !wAnA~~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 124 Godina : 28 Lokacija : Sa Dul i Uckerom!!! Datum upisa : 19.08.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Shta mislite o traumici Herroni? | |
| |
|
| |
| Shta mislite o traumici Herroni? | |
|