~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Rbd su se "nekako" wratili u Mexico Pet Okt 31, 2008 7:19 am | |
| Po povratku iz Venecuele u Meksiko, članovi grupe RBD su zamalo izbegli avionsku nesreću. Nešto slično se dogodilo Dulce i Ponchu kada su iz Španije išli u Sloveniju. Na aerodromu su ih sačekali mnogobrojni fanovi, a događajima na koncertu a kasnije i u letu govore u ovom snimku Maite i Christian https://www.dailymotion.com/video/kMasxLQO3dLBuyNgJl | |
|
~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Rbd su se "nekako" wratili u Mexico Pet Okt 31, 2008 7:19 am | |
| aaa swe njima m0ra nesht0 l0she da se deshawa! | |
|
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Rbd su se "nekako" wratili u Mexico Pet Okt 31, 2008 8:29 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Rbd su se "nekako" wratili u Mexico | |
| |
|