~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Ucker se priprema Pet Okt 31, 2008 7:16 am | |
| Christopher Alexander Luis Casillas Von Uckermann kako je njegovo puno ime, priprema se polako za svoju solo karijeru. Ucker je izjavio kako ima planove da nastavi da se bavi muzikom kao solista i da već za početak sledeće godine kreće u realizaciju tih planova. Ucker je nedavno napunio 22 godine, najmlađi je član grupe RBD a karijeru je počeo kao glumac u seriji "El diario de Daniela" (1999).
25.10.2008. | |
|
~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Ucker se priprema Pet Okt 31, 2008 7:17 am | |
| sooper...bash mi je drag0 =) | |
|
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Ucker se priprema Pet Okt 31, 2008 8:32 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ucker se priprema | |
| |
|