dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Mia Colucci Pet Okt 03, 2008 8:37 am | |
| | |
|
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Mia Colucci Pet Okt 03, 2008 8:37 am | |
| | |
|
~AnNiE` Gost
| Naslov: Re: Mia Colucci Uto Okt 07, 2008 2:29 pm | |
| Bustamante izvinjavam se ostalima ali jako,jako puno seres prestani sa tim tvojim uvredama onda bolje cuti kad hoces tako nesto da kazes a sad kakva je mia,ovako meni je ona najbolji lik i naravno miguel ali ona sa svim onim njenim uzrecicama je the best,mozda je malo razmazena ali ja to ne primecujem verovatno zato sto sam i ja bas,bas razmazena zato je to kod mene nevidljivo i sto kaze kiky to je zato sto je jedinica sigurno ali mi je i uvek ce biti THE best!!!!!!!!!!!!!!! A TI BOLJE CUTI RETARDE BUSTAMANTE!!!!!!! BICE BOLJE ZA TEBE STVARNO SI PREVRSIO SVAKU MERU |
|
| Naslov: Re: Mia Colucci Pet Okt 10, 2008 4:36 pm | |
| e zashto to pises ovde msm u prawu si ali to si trebala da napises u kritike | |
|
mia colu Gost
| |
Anniee Gost
| Naslov: Re: Mia Colucci Sre Sep 02, 2009 9:11 am | |
| Ko kaze da je Mia Colucci glupaca i da je ruzna taj retard nek se odmah ubije!! |
|
gost Gost
| Naslov: Re: Mia Colucci Čet Sep 03, 2009 9:54 am | |
| pa meni je mia onako.nije nesto ni lijepa kako vi kazete.ruznaaa je |
|