| Naj pesma | |
|
+2Mia '94 ~*Annie the Queen*~ 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Naj pesma Ned Avg 31, 2008 4:37 am | |
| Koja wam je omiljena pesma? | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Ned Avg 31, 2008 4:39 am | |
| Meni je... 1.Rbd-I wanna be the rain 2.Rbd-Wanna play 3.Amy McDonald-This is the life 3.Rbd-Tras de mi 4.Lil mama-Girlfriend 5.Lil mama-Lip gloss | |
|
| |
Mia '94 ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 44 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Ned Avg 31, 2008 9:58 am | |
| | |
|
| |
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Ned Avg 31, 2008 10:35 am | |
| Pa ima wishe... No pares World hold on Mocking bird Crazy in love Because of you Lucky Fuego Tako ide ... | |
|
| |
Olj@_Ch@werroni ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 31 Godina : 33 Lokacija : Na wenčanju Chawerroni..... pukla sam..... Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Pon Okt 06, 2008 10:50 am | |
| Naj su mi baš Aun hay algo i Este corazon, ali ih imam wiše....... | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Pet Okt 10, 2008 4:10 pm | |
| meni su naj ima ih mnogo no pares fuego when you're gone girlfriend ,..... | |
|
| |
~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Sub Okt 11, 2008 2:46 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Sub Okt 11, 2008 4:49 pm | |
| Pa da, ja ne mogu da se odluchim za najbolju! | |
|
| |
~DULCE~FOREVER~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 143 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce! O wama : Tvrdoglawa,druzeljubiwa...Mrzim dwolicne ljude,ikwarene itd...Obozavam zivotinje a najwise pse.Treniram tennis i idol mi je Ana Iwanowic! RBD obozavam a najwise DULCEE!!! Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Naj pesma Sre Okt 15, 2008 7:18 am | |
| od rebelde ne mogu....a za iwi drugo mogu....od toseta wolim swe pjesme a naj su mi: igra bez granica,cija si,ledena,ko ti to grize obraze,pratim te,my litlle world...itd.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj pesma Čet Okt 16, 2008 2:06 am | |
| A ja wolim pesme iz El Refugio! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naj pesma | |
| |
|
| |
| Naj pesma | |
|