~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Anahi dress up game Sub Avg 30, 2008 9:49 am | |
| | |
|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Anahi dress up game Sub Avg 30, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Anahi dress up game Ned Avg 31, 2008 6:43 am | |
| Nada amix....Ako neko oce da oblachi poznate licnosti neka ide na www.stardoll.com | |
|
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Anahi dress up game Pet Okt 03, 2008 6:33 am | |
| ja sam trazila na stardoll anahi ali nije bilo ali eto stawili su je tnx amix amix | |
|
>>*QueeN*<< ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 43 Godina : 28 Lokacija : U pOnChOwOm SrCu Pa Na WeNcAnJe SnOwA Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Anahi dress up game Uto Okt 07, 2008 1:20 pm | |
| | |
|
*UcKeR Mi aMoR* ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 29 Datum upisa : 15.05.2009
| Naslov: Re: Anahi dress up game Pet Maj 15, 2009 8:56 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Anahi dress up game | |
| |
|