~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Josh jedno pitanje za swe!!! Čet Avg 28, 2008 11:55 am | |
| Zashto niko nedolazi na moj forum? | |
|
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
Broj poruka : 371 Godina : 30 Lokacija : *Sa TrEnDy DaLeKo* Omiljeni chlan RBD-a : 3 osobe prosto obozavam:MAITE,DULCE I PONCHO A NARAVNO TU JE I NAJBOLJA TRAUMA TRENDY!!! Ikonica : Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: Josh jedno pitanje za swe!!! Čet Avg 28, 2008 1:28 pm | |
| | |
|
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Josh jedno pitanje za swe!!! Čet Avg 28, 2008 2:03 pm | |
| | |
|
| Naslov: Re: Josh jedno pitanje za swe!!! Čet Avg 28, 2008 2:04 pm | |
| Kristina izwini ako sam prekrshlia prawilo... | |
|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Josh jedno pitanje za swe!!! Čet Avg 28, 2008 2:23 pm | |
| Sad je kasno... Owo ti je prwa opomena, za sledetju dobijash bann! Dolazitjemo na twoj forum! | |
|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Josh jedno pitanje za swe!!! Čet Avg 28, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Josh jedno pitanje za swe!!! | |
| |
|