| Maite-Raskid sa Guidom! | |
|
+3~*Annie the Queen*~ ~*KiKkY_aDm!n*~ *maite* 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
Broj poruka : 371 Godina : 30 Lokacija : *Sa TrEnDy DaLeKo* Omiljeni chlan RBD-a : 3 osobe prosto obozavam:MAITE,DULCE I PONCHO A NARAVNO TU JE I NAJBOLJA TRAUMA TRENDY!!! Ikonica : Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Maite-Raskid sa Guidom! Sre Avg 27, 2008 4:25 pm | |
| Ako niste znali Maite je raskinula sa Guidom....Sut karta... Culo se da je Maite isla sa Williamom u neki kafic gde su ih uhvatili paparaci.... I zbog toga se Guido jako naljutio...a i Guido je vec spremao vencanje...ali ga je Maite odbila i SUTNULA!! MENI JE ZAO...ALI DOBRO.... A ewo videa gde su uhvaceni Maite y William.... https://www.youtube.com/watch?v=7AZcRThxuG0 | |
|
| |
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Čet Avg 28, 2008 2:30 pm | |
| Pa shta da se radi... Ljubomora je jacha od ljubawi! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Ned Avg 31, 2008 7:00 am | |
| Maite je bash pokwarena....William je lepshi ali swe jedno opet nije fer... | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
Broj poruka : 371 Godina : 30 Lokacija : *Sa TrEnDy DaLeKo* Omiljeni chlan RBD-a : 3 osobe prosto obozavam:MAITE,DULCE I PONCHO A NARAVNO TU JE I NAJBOLJA TRAUMA TRENDY!!! Ikonica : Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Ned Avg 31, 2008 1:31 pm | |
| Pa nisu zajedno!!!! I na videu nista nije bilo...nesto sta zar je zabranjeno da izlazi sa kolegom na pice....mislim nisu nista lose radili...a i Guido nije za nju! Naci ce oona boljeg...I nije pokvarena! | |
|
| |
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Ned Avg 31, 2008 2:46 pm | |
| Maite ima prawa da radi shta hotje! Ako tje owaj biti ljubomoran na swakog, onda je i bolje shto su raskinuli! | |
|
| |
AlFoNsO-HeRrA ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 14 Godina : 29 Lokacija : mexico sity Omiljeni chlan RBD-a : Alfonso Hererra Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Ned Sep 14, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| |
AlFoNsO-HeRrA ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 14 Godina : 29 Lokacija : mexico sity Omiljeni chlan RBD-a : Alfonso Hererra Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Ned Sep 14, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Pet Okt 03, 2008 8:15 am | |
| meni je on bas ruzan ali volela bih da se maite zaljubi u onog glumca sa kojim sada snima seriju oprezno sa andjelom jel se on zovee william levvy? | |
|
| |
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Pet Okt 03, 2008 8:15 am | |
| | |
|
| |
Olj@_Ch@werroni ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 31 Godina : 33 Lokacija : Na wenčanju Chawerroni..... pukla sam..... Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Uto Okt 07, 2008 1:15 pm | |
| Meni je Guido ružan, ali mi ga žao..... ja hoću da Mai bude sa Crisom......... ali to mogu samo sanjati...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Pet Okt 10, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
~*PrInCeSiTa_DuL*~ ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 120 Godina : 28 Lokacija : ~*CoN DuL*~ Omiljeni chlan RBD-a : Dulce Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Sub Okt 25, 2008 4:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! Sub Okt 25, 2008 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maite-Raskid sa Guidom! | |
| |
|
| |
| Maite-Raskid sa Guidom! | |
|