| Njen otisak! | |
|
+3dulce_la_rebelde *Princesa*MiNa* ~*KiKkY_aDm!n*~ 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Njen otisak! Pon Avg 25, 2008 4:05 am | |
| Pogledajte, owo je njen otisak! Shta mislite? | |
|
| |
*Princesa*MiNa* ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 37 Godina : 30 Datum upisa : 24.08.2008
| Naslov: Re: Njen otisak! Pon Avg 25, 2008 9:30 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Njen otisak! Pon Avg 25, 2008 9:35 am | |
| | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Njen otisak! Pet Avg 29, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Njen otisak! Sub Avg 30, 2008 3:46 am | |
| Da! Setjam se ostawili su i Daniel Radcliffe, Emma Watson i Robert Grint! I oni su poznati! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Njen otisak! Ned Avg 31, 2008 6:45 am | |
| Wolela bih da widim otisak i od Dulce i Maite...probacu da nadjem i postawim u dulce i maite! | |
|
| |
| Naslov: Re: Njen otisak! Ned Avg 31, 2008 7:02 am | |
| Mislim da nema od njih... Ali pokushaj... | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Njen otisak! Ned Avg 31, 2008 7:18 am | |
| | |
|
| |
((xXx_AnJa_DuL_xXx)) ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 57 Omiljeni chlan RBD-a : dul y anny O wama : zowem se anja...96 sam god....iz pg sam.... Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Njen otisak! Pon Okt 06, 2008 8:06 am | |
| EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAA | |
|
| |
>>*QueeN*<< ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 43 Godina : 28 Lokacija : U pOnChOwOm SrCu Pa Na WeNcAnJe SnOwA Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Njen otisak! Uto Okt 07, 2008 1:04 pm | |
| BAS JE MOCNO EXTRA JE . . . | |
|
| |
*UcKeR Mi aMoR* ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 29 Datum upisa : 15.05.2009
| Naslov: Re: Njen otisak! Pet Maj 15, 2009 9:14 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Njen otisak! | |