| Anahi zeli priwatnost!! | |
|
+2dulce_la_rebelde ~*KiKkY_aDm!n*~ 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Anahi zeli priwatnost!! Ned Avg 24, 2008 2:57 pm | |
| Nowine su objawile slike na kojima je Annie sa swojom porodicom! Zbog toga se Annie mnogo naljutila i izjawila da zeli swoju priwatnost! Izjawila je takodje da je time ugrozena njena netjakinja Ana Paola! Pogledajte na wideu: https://www.youtube.com/watch?v=CDqlvK36doc | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Pet Avg 29, 2008 7:12 pm | |
| stwarn0 ima praw0 da ode negde sa porodicom a da je niko ne uznemirava -to je moje misljene ali dobro tako je kako je mi tu nemozemo nishta da uradimo | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Sub Avg 30, 2008 3:44 am | |
| Msm swako zeli swoju priwatnost! Treba da poshtuju i njenu! | |
|
| |
^M[I]J[A]^ ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 29 Datum upisa : 28.09.2008
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Ned Sep 28, 2008 10:34 am | |
| DA AMIX UPRAWU SI.... | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Pet Okt 03, 2008 5:56 am | |
| | |
|
| |
>>*QueeN*<< ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 43 Godina : 28 Lokacija : U pOnChOwOm SrCu Pa Na WeNcAnJe SnOwA Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Sre Okt 08, 2008 6:12 am | |
| i ja se slazem. . . . svaka poznata licnost zeli svoju privatnosti tako i ona. . . | |
|
| |
~~Mai y Poncho~~ ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 15 Omiljeni chlan RBD-a : AnAhI... O wama : Hm...Ja sam Lana...bla bla...obozavam Anny,barken,herroni,los a,,,volim Vanessu Hudgens i tako...To je ukrako o meni...byeeeee... Ikonica : Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Pon Okt 13, 2008 6:54 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Pon Okt 13, 2008 9:58 am | |
| | |
|
| |
*UcKeR Mi aMoR* ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 29 Datum upisa : 15.05.2009
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! Pet Maj 15, 2009 8:49 am | |
| potpuno je u prawu,ona je otisla na put da se opusti i malo otarasi nowinara i sad su se oni nasli da je uznemirawaju.......ja bih poludela......... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Anahi zeli priwatnost!! | |
| |
|
| |
| Anahi zeli priwatnost!! | |
|