| Shta mislite o Maite? | |
|
+4dulce_la_rebelde ~Alexandra 4ever~ *maite* ~*KiKkY_aDm!n*~ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*KiKkY_aDm!n*~ ♥Glawna Adminka♥
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Shta mislite o Maite? Sub Avg 16, 2008 4:01 am | |
| | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
Broj poruka : 371 Godina : 30 Lokacija : *Sa TrEnDy DaLeKo* Omiljeni chlan RBD-a : 3 osobe prosto obozavam:MAITE,DULCE I PONCHO A NARAVNO TU JE I NAJBOLJA TRAUMA TRENDY!!! Ikonica : Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Sre Avg 27, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1834 Godina : 28 Lokacija : ♥Sa mojom bliznakinjom-Dul!♥ Omiljeni chlan RBD-a : Ucker, Dulce i Anahi O wama : Ja sam Kristina iz Bachke Palanke...96 sam godishte i treniram karate.Adminka sam na owom forumu.Obozawam RBD i slichna sam Roberti Pardo... Ikonica : Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Avg 28, 2008 3:20 am | |
| | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
Broj poruka : 371 Godina : 30 Lokacija : *Sa TrEnDy DaLeKo* Omiljeni chlan RBD-a : 3 osobe prosto obozavam:MAITE,DULCE I PONCHO A NARAVNO TU JE I NAJBOLJA TRAUMA TRENDY!!! Ikonica : Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Avg 28, 2008 3:46 am | |
| Pa naravno....extra peva ma obozavam je....ima novu pesmu Esta soledad... | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Avg 28, 2008 4:13 am | |
| Chula sam je, ali je nemam! | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Avg 28, 2008 4:34 am | |
| Pa nije izasla cela verzija...iam samo isecak iz serije.... | |
|
| |
~Alexandra 4ever~ ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 55 Datum upisa : 27.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Avg 28, 2008 4:45 am | |
| may je slatka kao majka je u bendu brine o swima | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Avg 28, 2008 4:58 am | |
| Pa naravno......ali nije najstarija!!! | |
|
| |
dulce_la_rebelde ♥Rebelde Admin♥
Broj poruka : 697 Godina : 28 Lokacija : podgorica Omiljeni chlan RBD-a : Dulce maria O wama : ja sam vera 96 god iz podgorice Ikonica : Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Sub Avg 30, 2008 6:33 am | |
| slatka je ....... bas mi se svidja | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Sub Avg 30, 2008 7:55 am | |
| | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Sub Avg 30, 2008 7:55 am | |
| | |
|
| |
Bustamante ♥Rbd fan♥
Broj poruka : 139 Godina : 32 Lokacija : Tivat Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Sep 11, 2008 6:19 am | |
| Mislim da je najveca glupaca....ima dosta razloga za to! | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Čet Sep 11, 2008 8:51 am | |
| Nema wredjanja chlanowa RBD-a!!! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Pet Sep 12, 2008 6:04 am | |
| - ~*KiKkY_aDm!n*~ ::
- Nema wredjanja chlanowa RBD-a!!!
Zabranjeno je wredjanje rbd!! Pishe ( WALJDA ) u Prawilniku! | |
|
| |
*maite* ♥Y soy REBELDE♥
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Pet Sep 12, 2008 8:14 am | |
| E ti nemoj da vredjas ......znas.....!!!!!!! Pa sta ako nije dosla na koncert....treba da se ubijem ili sta...radi seriju i sta...doci ce u decembru! | |
|
| |
~*Annie the Queen*~ ♥Moderator♥
Broj poruka : 661 Godina : 28 Lokacija : Dance on the street in America! Omiljeni chlan RBD-a : Tianny trauma O wama : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu.Moj nadimak je Annie ili Anchy!A po mojoj majci sa slikom Anahi i natpisom Annie the queen Dobila sam nadimak i nick na owom forumu! Ikonica : Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Pet Sep 12, 2008 9:09 am | |
| Ja nih doshla na koncert da sam na njenom mestu....A nije mi jasno zashto rbd na swakom koncertu Stawe zastawu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Pet Sep 12, 2008 10:32 am | |
| | |
|
| |
^Ma[S]a^AnNy^ ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 48 Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Sre Sep 24, 2008 2:51 am | |
| mai je bas slatka neki poot cak ispadne ljepsa od anahi ili dulce!!!bas je slatka!!! | |
|
| |
Olj@_Ch@werroni ♥Nowi chlan♥
Broj poruka : 31 Godina : 33 Lokacija : Na wenčanju Chawerroni..... pukla sam..... Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? Pon Okt 06, 2008 10:24 am | |
| Moj anđeo! OBOŽAWAM JE!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Shta mislite o Maite? | |
| |
|
| |
| Shta mislite o Maite? | |
|